Overslaan en naar de inhoud gaan

Uw bijdrage

U kunt uw bijdrage leveren aan het vastleggen van de geschiedenis van Lochem Laren Barchem door uw beelden, verhalen of materialen met ons te delen.

 

  • Hebt u oude foto's, films of dingen van historisch belang, die u wilt afstaan? Kom eens langs op de Veldmaat of neem contact op met de secretaris.

  • Hebt u een verhaal te vertellen van vroeger dat waard is om gehoord en bewaard te worden? Onze mensen van de 'mondelinge overlevering' komen dat verhaal graag beluisteren en opnemen. Neem contact op met de secretaris.

  • Hebt u een artikel geschreven dat gepubliceerd zou kunnen worden in Land van Lochem? Neem contact op met de redactie.

  • Hebt u digitale foto's of teksten die op deze website gepubliceerd zouden kunnen worden? Neem contact op met de websitebeheerder.

 

Leden die regelmatig Beelden of Verhalen voor deze website willen inbrengen kunnen daartoe een speciale toegang tot de website krijgen. Neem daarvoor contact op met de websitebeheerder.

 

 

NB Overdracht van materialen of informatie aan het Genootschap houdt in dat het Genootschap daarover volledig kan beschikken, het materiaal kan selecteren, het overbodige eruit kan verwijderen, het materiaal mag gebruiken in publicaties en presentaties etcetera. Alleen bij hoge uitzondering neemt het Genootschap materiaal in bewaring waarvoor bijzondere voorwaarden gelden, die dan uitdrukkelijk moeten zijn overeengekomen.